Destinationer

Wellness- og Spaophold i Tyskland

Så er efterårsferien så småt ved at titte på horisonten, men det kan være der er et stykke tid til, du for alvor kan hive benene op, og slappe af i et par velfortjente uger. Måske har du allerede bestilt og planlagt, hvad det er du skal bedrive tiden med, denne efterårferie. Det kan også være, du ikke har besluttet dig endnu for, hvad du godt kunne tænke dig at bruge tiden på. Danskerne tager typisk på ferie i to lejrer, der er kulturelle ferie om efteråret, hvor vi besøger byer, ser museer, går på café og nyder en anden by for en stund.

Så er der den anden grøft, hvor man søger naturen i et fremmet land, det kunne være at se vidder, bjergtoppe, dybe grønne skove, eller måske havet. En gren, som er en blanding af to gode feriemuligheder, er dog meget overset blandt danskerne, og det er faktisk en skam.

Kombiner kultur og natur

Wellness- og Spaophold i Tyskland
Wellness- og Spaophold i Tyskland

Det eneste det handler om, når man tager på ferie er at man får koblet af, så når man vender tilbage, da er man klar til at tage fat igen. Men, hvordan oplader man sine batterier bedst? Dette er meget individuelt, men måske burde man overveje om ikke et spa ophold i et wellness område kunne være lige det man søgte?

Tyskland har som bekendt flotte bjerge, især nede omkring Rhin området, dette område har også en række Spaklinikker, man kan besøge. I det tilfælde ville man bliver indlogeret inde i naturen – på et bjerg, så at sige.

Man vil nyde den varme jacuzzi om aftenen, med et lækkert glas rødvin, sammen med sin udkårne, og så man vil i løbet af dagen bliver forkælet med massage. Trænger man til et bræk i ferien, kan man tage ned i byen, og få et kulturelt input. Derfor bruger mange danskere wellness ophold som en kombination af den afslappende ferie, men også den kulturelle – den forener de to lejrer.

Du kan finde en lang række spaklinikker i Tyskland her: http://wellnesszone.dk/nordtyskland/

God efterårsferie!