Generelt

WordPress hjælp der virker

Jeg havde brug for noget seriøs wordpress hjælp. Min wordpress hjemmeside var blevet hacket, og endda på den helt onde måde.

Jeg stod op som jeg plejer åbnede min email, og straks så jeg der var noget galt, der var ikke kommet nogle ordre fra min webshop over natten, der plejer at være 10 nye ordre hver dag.

I stedet var der en mail fra min hosting udbyder der sagde at de havde suspenderet mit wordpress site, da det var blevet hacket og mit webhotel var blevet fyldt op med skadelige filer.

Jeg gik ind på mit site og ganske rigtigt sitet var nede og der stod en besked fra hackeren om at sitet var blevet hacket.

Nu var ”gode dyr rådne” som man siger, jeg have seriøst brug for wordpress hjælp der virker, jeg kunne intet gøre selv, hosting udbyderen havde lukket totalt af så der kun var adgang via deres fil manager, og der kunne jeg intet udrette.

Jeg havde fået navnet på en af de mere seriøse webfirmaer der yder support til wordpress, de yder ikke kun support de laver også hjemmesider.

Jeg skrev dem en mail og sagde jeg havde brug for hjælp til mit wordpress site. Jeg blev hurtigt ringet op af en meget serviceminded medarbejder fra firmaet, og mit problem blev løst på rekordtid.

Her kan du få WordPress hjælp